bg en de

Сувенири и мърчандайз

Prodesign. предлага богат асортимент от рекламни сувенири, които да допълнят представянето на вашата компания пред клиенти, партньори и собствения ви екип. Поддържаме директно партньорство с голям брой доставчици, което ни позволява да предложим конкурентни цени и изключителна бързина при изпълнение на поръчките.

ВПЕЧАТЛЕНИЕ, КОЕТО ОСТАВА ВЪВ ВРЕМЕТО

През годините сме имали досег с редица сувенири не само като рекламна агенция, но и като клиенти. Това, което можем смело да заявим е, че понякога именно малките подаръци оставят най-трайно впечатление. Сигурни сме, че и вие сте попадали на наглед обикновени материали като химикалка или бележник, които ви е било приятно да използвате всеки път. Умелата комбинация от добър продуктов дизайн и правилното послание на вашия бранд могат да допринесат за имиджа на вашия бранд по един много деликатен, но устойчив начин.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ И ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Нашият екип може да ви предложи и изработката на рекламни сувенири, персонализирани специално за вас по разнообразни начини. Съобразно самия материал можем да ви предложим различни видове печат, гравиране, топъл печат, бродиране и др. Екипът дизайнери на Prodesign. ще ви предложи различни варианти за присъствие на вашата марка към избраните материали. При желание от ваша страна можем да изработим мостри на всеки от предлаганите артикули.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО, ВИНАГИ В СРОК

Когато търсите най-подходящия бизнес подарък, освен естетически издържан и функционален, той трябва да отговаря и на вашия бюджет. Тъй като работим директно с производители на голям брой рекламни материали и сувенири, можем да ви предложим оптимална комбинация от цена/качество във всеки ценови клас и категория.

 За всички артикули, които ви интересуват, можем максимално бързо да ви предоставим срокове за производство и доставка, както и гарантирани наличности. Така ще можете да планирате вашата кампания навреме. За да се запознаете с предлаганите от нас рекламни материали, изтеглете нашия продуктов каталог.