Намерете ни

Офис 4

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен: +359 886 161 063

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Услуги

Стратегии

Стратегическото планиране в областта на рекламата помага на бизнеса да определи аспектите на своето бъдещо представяне и да не се отклонява от своите клиенти. Стратегията поставя предизвикателствата, с които трябва да се справи всеки бизнес. Дори и найдоброто изпълнение е безцелно без стратегия! Prodesign може да бъде вашия стратегически партньор, чрез който максимално да разгърнете потенциала на вашия бизнес.

Нашият процес

Ние имаме над 10-годишен опит в изграждането на стратегии за различни по обем и профил компании. Нашият екип от специалисти ще ви съдейства в целия процес: от изграждането на стратегията до нейната реализация и измерването на постигнатите резултати. Ние следваме изпитана методология, по която да оценим основните рискове, възможности и тенденции на пазара, в който оперирате. Въз основа на тази оценка, ние ще изградим бъдещото стратегическо и рекламно позициониране на вашите продукти и услуги в съзнанието на потребителите.

Нашият процес включва няколко основни стъпки:

• Анализ на вашия бранд и пазара, на който оперирате;

• Залагане на целите, които желаете да постигнете чрез стратегията;

• Разработка на стратегия и определяне на показателите за измерване на резултатите;

• Изпълнение на стратегията;

• Изготвяне на отчет и анализ на постигнатите резултати.

Бранд стратегия

За изграждането на една марка, за развитието и за отличаването ѝ на пазара съществува необходимост от изграждане на бранд стратегия. Измерването на текущата стойност на бранда и идентифицирането на действията, които да стимулират маркетинговия бизнес растеж, е началото на бранд стратегията. Целта на бранд одита е да ви покаже как да използвате своя бранд като истински актив. Нашият екип ще дефинира, таргетира и изследва възприятията и ценностите на вашите потребители, за да позиционира по най-добрия начин вашите продукти и услуги, за да имате работеща и успешна бранд стратегия. Ние ще ви помогнем да се справите с конкуренцията като внедрим действаща бранд стратегия. Нашият екип използва водещите в бранша изследователски техники, за да намери правилните решения за вас.

Рекламната стратегия

Рекламната стратегия е от съществено значение за създаване на разпознаваемост на марката и увеличаване на бъдещите продажби. Рекламата е най-успешният инструмент, чрез който потребителите да узнаят за вашите продукти или услуги и да се убедят, че имат необходимост да ги закупят. Ние ще изградим профил за вашия клиент и причините, поради които той или тя би купил вашия продукт или услуга, за да позиционираме бизнеса ви по най-добрия начин. Благодарение на опита ни в изграждането на рекламни стратегии, ще подберем точните средства за комуникация и ще предвидим вашия бюджет, така че да достигнете до най-голям брой целеви потребители.

Дигитален маркетинг

Възползвайте се от потенциала, който ви предоставя дигиталният маркетинг, за да кажете на своите потребители - кои сте, къде сте, какво правите и как можете да им помогнете. Нашият екип от специалисти в областта на дигиталния маркетинг ще ви съдейства при изработка на вашия website, landing page или лично пространство на вашата компания в дигиталния свят. Ние ще ви помогнем да се възползвате от потенциала, който ви предоставя дигиталната ера, като управляваме умело взаимоотношенията ви с клиентите в различните дигитални канали:

• Facebook;

• Instagram;

• LinkedIn;

• Twitter;

• YouTube.

Успешната дигитална стратегия ще увеличи видимостта на вашата марка не само в социалните медии, но и навсякъде в Интернет.
Заедно ще открием правилния баланс между дигиталните канали, чрез които вашият бизнес ще увеличи драстично своя органичен трафик.

Още услуги

Дигитални услуги

Готови ли сте да посрещнете вашите клиенти, които вече живеят в дигиталната ера?
Решенията на потребителите за покупка все по-често се формират след онлайн проучване. Ролята на дигиталните комуникационни канали за развитието на вашия бизнес нараства с всеки изминал ден.

Рекламни услуги

Създаването и запазването на консистентен имидж изисква специално отношение и внимание към всеки комуникационен канал, в който брандът ви присъства.

Брандинг

Брандът не е само лого. Той е цялостното усещане, историята и преживяването на вашия бизнес. Добре управляваният бранд е система от свързани елементи, функциониращи заедно като единен организъм. Той не само повишава стойността на компанията ви, но води и до създаване на лоялност в клиентите ѝ.

Медия шоп

Кампанията е готова и все още се чудите в кои медии да я позиционирате? Търсите точната аудитория за продукта.

Кампании

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл