Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Рекламни услуги

Рекламни кампании

Рекламната кампания ви позволява да насочите послания и промоции на бранда ви към тясно сегментирана аудитория, а с това да достигнете поставените от вас цели на кампанията – повишаване на продажби, доверие, разпознаваемост на марката и др.

Промотирането на бизнеса е ключ към успеха

 

В зависимост от поставените цели рекламната кампания помага да повишите познаваемостта на вашия продукт или услуга, да демонстрирате ползите от него в ключовите за вашия бизнес рекламни канали. Обект на реклама може да бъде всеки един аспект от вашия бизнес: имидж, предстоящо събитие, нова продуктова линия, промоции и други. Над 10-годишният опит опит в областта на рекламата ни дава увереност, че знаем как да позиционираме вашия бизнес в подходящите рекламни канали, за да достигнем до вашите потребители.

Успешните рекламни кампании носят продажби

Рекламната кампания е съществена част от реализацията на вашия бизнес. Чрез тясно таргетирани и насочени рекламни послания по определени реклами канали ще достигате до вашите потребители. Именно това води до успешни продажби– правилно позициониране и правилно таргетиране на вашата аудитория. Заедно с вас ще позиционираме и таргетираме така, че вашите продукти и услуги да бъдат на правилното място.

Разгръщаме рекламните кампании според вашите цели

Ние разполагаме с разнообразие от решения чрез комбиниране на традиционни и технологични медии да изградим рекламна кампания, която напълно отговаря на вашия бюджет, клиентска база и бизнес цели. Заедно ще имаме възможността да дефинираме вашите цели, потребителите, към които желаете да се обърнете, и начина, по който ще достигнем до желаната аудитория.

Проекти

Зареждане... Моля, изчакайте.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл