Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Рекламни услуги

Печатни услуги

От визитни картички и корпоративни каталози до огромни визии върху винили, отпечатаме всички необходими принт материали за вашия бизнес. Осигуряваме професионален висококачествен дигитален, офсетов и широкоформатен печат.

Печатните материали работят в полза на бранда

 

Печатните рекламни материали все още са неизменна част от комуникацията с потенциални клиенти. Принтът успешно работи в синхрон с вашите дигитални рекламни канали, за да успеете да достигнете до всички потенциални клиенти и да получите високи резултати от вашата рекламна кампания. Използваме последно поколение машини за дигитален, офсетов и широкоформатен печат. За вас ще отпечатаме бързо, качествено и на добра цена всеки необходим принт материал.

Печатните материали носят уникален почерк

Частичен UV лак, преге, златно и сребърно фолио –това са само част от допълнителните ефекти, с които можем да придадем на вашите печатни материали премиум усещане и да ги разграничим от масовите принтове. Чрез нестандартни решения за печат, нашият екип ще ви помогне да се настаните трайно в съзнанието на потребителите си, когато те се срещнат с ваши печатни материали.

Облечете привлекателно продуктите си преди да ги представите на клиента

Независимо в какъв бизнес оперирате – в сферата на услугите или в продажбата на продукти, често пъти ще ви бъдат необходими печатни материали и опаковки на високо ниво. Нашият екип може да ви помогне в изработването и отпечатването както на висококачествен медия кит, така и на уникални опаковки за продуктите ви. Разгледайте нашето портфолио с проекти с печатни материали тук.

 

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл