Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Рекламни услуги

Изложбени щандове

Рекламна агенция Prodesign може да ви предложи и разработката на изложбени щандове и всички прилежащи рекламни материали към него.

Ние предлагаме цялостна услуга, включваща всички фази от реализацията на проекта. Така можем да гарантираме, че целият процес ще протече гладко от самото начало и ще завърши с вашето успешно представяне.

Планиране и Дизайн

Една от най-важните предпоставки за успеха на едно изложение е доброто планиране. Нашият опит с участия в редица събития може да ви бъде полезен още на този етап: при избора и договорката на най-подходящата изложбена площ, консултации относно спецификите на самия проект и планирането на логистиката. Изготвянето на ефектен дизайн за изложбен щанд изисква добро познаване на спецификата на продукта/ услугата и същевременно богат опит с конструкцията на устойчиви, безопасни и впечатляващи с дизайна си съоръжения. След като сме направили първоначалното планиране, се заемаме с първите скици, изчистване на детайли, моделиране на 3D проект като разбира се, паралелно ще ви представим и детайлен бюджет за целия проект.

Производство

Още едно от предимствата ни е, че не е нужно да се притеснявате за самата реализация на щанда, защото разполагаме със собствена производствена база. Можете да сте сигурни, че това, което сме ви представили като идеен проект, ще изглежда точно така и когато се сглоби на място.

Разгледайте нашето портфолио с проекти тук. Изпратете Вашето запитване за изработка на изложбен щанд тук.

Монтаж и Демонтаж

Разполагаме с ресурса да ви предложим наистина пълно обслужване, независимо дали изложението, на което ще участвате, се намира в България или в чужбина. Нашият екип ще тества всичко до най-малкия детайл предварително, така че в деня на събитието вие да сте спокойни, че всичко ще мине по план. Разбира се, на финала ще имаме грижа да демонтираме и транспортираме обратно всички изложбени съоръжения.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл