bg en de

Принт дизайн

В ерата на дигиталните технологии стойностният принт дизайн носи добавена стойност. Това е така, защото физическото изражение на бранда носи различно усещане у потребителите. Ние ще ви помогнем да разгърнете идентичността на вашата марка с висококачествен дизайн и разнообразни печатни материали.

ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИНСТВЕНОТО

В повечето случаи потребителите отделят едва по няколко секунди на всеки принт материал. Затова е изключително важно вашето послание да бъде забелязано и разбрано на момента. Важно е и какво е цялостното усещане, което има вашата реклама. Ето защо ние отделяме такова внимание при разработването на всеки принт материал, оформяйки дизайна така, че потребителите да искат да научат повече за вашия продукт или услуга веднага, щом ви забележат.

ДОБРИЯТ ДИЗАЙН СЛЕДВА УСТАНОВЕНИ ПРАВИЛА

Едно от основните правила, които следваме при разработката на различните принт материали е т. нар. грид система. Това ни позволява да структурираме съдържанието във всеки принт материал по оптимален начин, придавайки му завършен вид и усещане за баланс. Това изисква добро познаване на шрифтове, цветови комбинации и разбира се, композиция. Prodesign. е една от водещите компании в бранша в тази област и можете да сте сигурни, че с нас ще изведете своя бранд на следващото ниво.

ПОКРИВАМЕ ВСЕКИ ЕТАП ОТ ИДЕЯТА ДО ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Една от най-силните страни на рекламна агенция Prodesign. е, че предлагаме цялостни решения на своите клиенти. Нашият творчески отдел разполага с капацитета да ви предложи уникален криейтив, стилен копирайтинг, запомнящ се дизайн, прецизен предпечат и печат на всички традиционни и нетрадиционни принт материали с изключително високо качество, независимо от тяхната сложност или обем на тиража.