bg en de

Печатни услуги

Ако търсите надежден партньор, който предлага богат избор от печатни услуги, значи сте на правилното място. Prodesign. може да ви предложи професионален висококачествен дигитален, офсетов и широкоформатен печат.

Независимо, дали става въпрос за печат на огромни визии върху мешове и винили, или търсите добра цена за печат на брошури с луксозен дизайн, може да разчитате на нас.

ЗАТВАРЯМЕ ЦИКЪЛА, ЗА ДА ВИ ГАРАНТИРАМЕ КАЧЕСТВО

Като агенция за пълно рекламно обслужване Prodesign. покрива всички етапи по подготовката на всички печатни материали. Ще направим предпечат на дизайните, съобразен със спецификите на избраната медия. За всички клиенти, особено при по-големи обеми, предоставяме цветна проба преди да влезем в тираж. Ако освен печат имате нужда и от графичен дизайн, нашите дизайнери и копирайтъри могат да се заемат с изготвянето на цялостна творческа идея. Разгледайте портфолиото ни, за да се убедите в качеството на нашата работа.

ЩЕ ПРИДАДЕМ УНИКАЛЕН ПОЧЕРК НА ВАШИТЕ МАТЕРИАЛИ

Когато става въпрос за физически рекламни материали, наред с идеята, посланието и дизайнът, качеството на самата изработка е също толкова важно. Нашата задача е да придадем добавена емоционална стойност на бранда ви, която да го разграничи от конкуренцията.

Специфични техники като частичен UV лак, преге, златно и сребърно фолио са само част от допълнителните ефекти, с които можем да придадем на вашите печатни материали премиум усещане. Чрез нестандартни решения за печат, нашият екип ще ви помогне да се настаните трайно в съзнанието на потребителите си, дълго след първия им досег с ваши печатни материали.

ЗНАЕМ КОЛКО ВАЖНО Е ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО В СРОК

Независимо, дали става въпрос за печат на етикети за нов продукт, рекламни брошури, или друг печатен материал, знаем колко важно е да получите всичко в срок. Затова нашите акаунти ще се погрижат целият процес да бъде добре планиран, а вие да получавате информация за всеки етап от работата. Веднъж поели ангажимент, ние ще направим всичко необходимо той да бъде спазен, независимо от външните фактори. Смятаме, че доверието се гради най-вече на спазените обещания.