bg en de

Онлайн магазин

Търсите оптимален вариант за изработка на онлайн магазин от нулата или вече имате съществуващ бизнес онлайн, който е готов да премине на следващото ниво? Нека ви запознаем с последните тенденции и технологиите, с които можем да изградим вашата e-Commerce платформа.

ОНЛАЙН МАГАЗИН, СЪЗДАДЕН ТОЧНО КАТО ЗА ВАС

Екипът ни от софтуерни разработчици борави с едни от най-функционалните и доказани инструменти за създаване на електронни магазини (Magento и Wordpress WooCommerce). Всеки от тях предлага богат избор от модули, които ние допълнително ще прецизираме и разработим спрямо вашите нужди. Предимствата за вас са бързина, надеждност и лесна поддържка на платформата. Освен самата изработка на онлайн магазин, можем да се погрижим и за всички съпътстващи услуги, от закупуването на домейн и хостинг до абонаментна поддръжка на цялата система.

ОНЛАЙН КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ОФЛАЙН

Динамиката на пазара се променя постоянно и делът на интернет продажбите расте всяка година. Онлайн шопингът предлага редица предимства не само за крайния клиент. Един интегриран подход, в който комбинирате успешни онлайн и офлайн тактики, може да увеличи драстично общия ви обем продажби. Запознайте ни с вашите цели и ще ви предложим най-добрата стратегия.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН И СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ

Безспорно създаването на онлайн магазин може да има редица предимства за вашия бизнес. За да бъде наистина успешен обаче първо трябва генерирате трафик към него. За целта освен органичните търсения, които ще се появят с времето, е добре да планирате дигитална кампания, която да го популяризира. Ние можем да разработим детайлна стратегия и криейтив на вашата кампания, спрямо целите и бюджета ви, гарантирайки увеличения на посещения и продажби във вашия онлайн магазин.