bg en de

Маркетинг на дигитални продукти

Създаването на бизнес, позициониран в онлайн средата, никога не е било толкова лесно. Дигитализирането е процес, който е навлязъл във всеки бизнес сектор, предлагайки възможност за експоненциален растеж. Дигиталният маркетолог ще ви помогне да разберете този процес по-добре и да го използвате във ваша полза. 

УСПЕШНИЯТ ДИГИТАЛЕН ПРОДУКТ СЕ ПРОДАВА ОТНОВО И ОТНОВО

Дигиталните продукти не стоят по рафтове и нямат срок на годност, създадени веднъж, те могат да генерират неограничен обем продажби. Където и да са базирани физически, вашите клиенти могат да закупят дигиталните ви продукти или услуги само с един клик. Стига да имате идеята, ние ще ви помогнем да я превърнете в дигитален продукт или услуга, които да генерират интерес и продажби.

ЕДНОКРАТНИ ПРОДАЖБИ ИЛИ АБОНАМЕНТНИ УСЛУГИ

Дали ще заложите на еднократни продажби срещу фиксирана сума или ще предложите на клиентите си продукта си срещу определена абонаментна такса, т.нар. SaaS (Software as a Service) зависи от редица фактори. Няма универсална формула за успешен маркетинг на дигитални продукти, всичко зависи специфика на продукта, конкурентната среда, потребителски навици, покупателна сила, бизнес стратегия и др. Затова предлагаме на своите клиенти подробен анализ с предимствата и потенциала пред всяка от алтернативите за техния бранд.

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ПРЕД ВАС СА НЕОГРАНИЧЕНИ

Стъпете на вашата експертиза и помислете каква добавена стойност можете да предложите на потенциалните клиенти, кои са те и защо биха ви се доверили. Разполагаме със специализирано звено за изработка на софтуер, така че ще ви предложим не просто консултация а цялостна услуга – от идеята до реализацията. Не на последно място ще ви помогнем и с правилната дигитална кампания, която успешно да рекламира и продава вашия бранд. Имаме богат опит с лансирането на най-различни софтуерни и дигитални продукти:

  • Мобилни приложения;
  • Електронни книги;
  • Онлайн курсове;
  • Уебинари;
  • Дигитално изкуство;