bg en de

Изложбени щандове

Един от най-добрите начини да представите пълния потенциал на своя продукт или услуга пред внимателно подбрана аудитория са специализираните изложения и събития. За целта обаче ще имате нужда от изложбен щанд, който да покрива множество критерии- дизайн, ефективност, бюджет са само основните.

Ние в Prodesign. имаме опит с разработката на изложбени щандове и всички прилежащи рекламни материали, за да направите цялостното представяне на вашия бранд.  Покриваме всички фази от реализацията на проекта, от идейно ниво, през производство, до самото техническо обезпечение на място.

ДОБРИЯТ ФИНАЛ ИЗИСКВА ДОБЪР ПЛАН

Една от най-важните предпоставки за успешното представяне на едно изложение е доброто планиране. Нашият опит с участия в редица събития може да ви бъде полезен още на този етап: при избора и договорката на най-подходящата изложбена площ, консултации относно спецификите на самия проект и планирането на логистиката. Покривайки всички аспекти от работата по проекта с един доставчик, оптимизира координацията по всички процеси, както и общите разходи.

ПРЕДСТАВЕТЕ БРАНДА СИ ПО ЕДИН НОВ НАЧИН

Ако сте посещавали различни изложения със сигурност ви е направило впечатление как някои щандове изпъкват пред останалите. Нашата цел е да разработим за вас ефектен дизайн за изложбен щанд, който ще помогне да предадете спецификата на вашия продукт или услуга.

След като сме направили първоначалното планиране, се заемаме с първите скици, изчистване на детайли, моделиране на 3D проект като, разбира се, паралелно ще ви представим и детайлен бюджет за целия проект.

ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВСИЧКО, ДО ПОСЛЕДНАТА ГАЙКА

Имаме богат опит с конструкцията на устойчиви, безопасни и впечатляващи с дизайна си съоръжения. Разполагаме със собствена производствена база и можете да сте сигурни, че изложбеният щанд, който сме ви представили като идеен проект, ще изглежда точно така и когато го сглобим на място.

Разполагаме с ресурса да ви предложим наистина пълно обслужване, независимо дали изложението, на което ще участвате, се намира в България или в чужбина. Разгледайте нашето портфолиото и ако имате въпроси, насреща сме да ги обсъдим.