bg en de

Дизайн и изработка на уебсайт

Казват, че сайтът е вашата визитна картичка онлайн. Ние в ProDesign. вярваме, че може да е много повече от това. Добре структурираният и стилно изглеждащ уебсайт може да се окаже разликата между това да спечелите или изгубите клиент. Не го подценявайте.

ПОМОГНЕТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ ДА НАПРАВЯТ ПЪРВАТА СТЪПКА

Използвайте сайта си, за да спечелите вниманието на потенциални клиенти и да задържите интереса на настоящите. Ще ви помогнем с цялостна изработка на уебсайт, започвайки с изготвянето на ясна структура на съдържанието и създаването на удобна навигация. Благодарение на това потребителите лесно ще намират това, което търсят всеки път. След това ще ви предложим уеб дизайн, изцяло съобразен с характера на вашия бранд и добрите уеб практики.

СЪЗДАЙТЕ ЕМОЦИОНАЛНА ВРЪЗКА С ВАШИЯ БРАНД

81% от потребителите проучват онлайн преди да вземат решението си за покупка. Дори да не се занимавате с онлайн търговия, доброто съдържание може да изиграе ключова роля за формирането на предпочитания за дадени продукти или услуги. При изработката на вашия уебсайт ще съобразим на първо място какви са вашите маркетингови цели. На финала ще имате уебсайт, който представя вашите услуги и продукти по максимално атрактивен начин и окуражава клиентите ви да предприемат следващата стъпка.

ПРЕДЛОЖЕТЕ НЕ ПРОСТО САЙТ, А ДИГИТАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Цялостно преживяване на потребителя с вашия уебсайт или т.нар. UX се формира от множество елементи, всеки от които от голямо значение. Важно е да бъдат съобразени уеб дизайнът, подредбата на менюта, текстове и снимки, както и интеракциите между отделните секции. Не на последно място е и самото съдържание. Нашите разработчици и уеб дизайнери ще използват дългогодишния си опит и експертиза за създаването на забележително дигитално преживяване за вашите клиенти.