Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Дигитални услуги

Онлайн магазин

Станете част от глобалния пазар за стоки и услуги. Управлявайте, промотирайте и продавайте в най-големия си магазин – този в онлайн пространството.

Трудно е да намерите нещо, което не може да бъде продадено онлайн.

Създайте възможност за клиентите да пазаруват, когато поискат. Популяризирайте промоциите си и предлагайте нови продукти онлайн. Притежаването на платформа за електронна търговия ви помага да увеличите процента на реализация, като същевременно намалите риска от загуба на клиенти. Ние имаме над 10-годишен опит в областта на електронната търговия и знаем как да създадем работещ онлайн магазин. Ще начертаем уникално потребителско преживяване, за да бъдете сигурни, че вашите потребители ще се върнат отново при вас за нова поръчка.

Доброто местоположение е конкурентно предимство

Големият фактор за успеха на физическия магазин произтича от местоположението му. Ако то не е добро, видимостта на магазина намалява. В уеб пространството, единствено класирането в търсещите машини определя колко сте видими. В онлайн магазина също можете да измервате в реално време конверсиите, да следите потребителското поведение на своите клиенти и да оптимизирате вашия ROI (възвръщаемост на инвестициите). Нашият екип знае как да пренесе успеха на вашия физически магазин в този в онлайн пространството.

Нашето eCommerce решение работи за вашия бизнес

Платформата Magento е сред световните топ 3 в областта на електронната търговия, а предимствата ѝ са доказани: лесно менажиране на съдържание и продукти, бързо и ефективно промотиране и много инструменти за генериране на полезни отчети. Нашето eCommerce решение Magento, ще създаде работещ онлайн магазин, който да увеличи вашите потребители и продажби. Уверете се сами, като се свържете с нас.

Проекти

Зареждане... Моля, изчакайте.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл