Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Дигитални услуги

Маркетинг в социалните мрежи

Популярността на марката генерира нейната стойност. Социалните медии създават по-голяма популярност на марката благодарение на личния контакт с потребителите ѝ.

Вашите клиенти имат профили в социалните мрежи, а вие?

Няма значение дали бизнесът ви е ориентиран към краен клиент или B2B, трябва да взаимодействате с клиентите си - това е единственото изискване за успешно изпълнение на маркетинговия план. Тогава, защо пропускате социалните мрежи - ангажираността, знанието на марката и социалното обслужване на клиентите в една единствена платформа? Ние знаем как да създадем и развием по най-добрия начин профила ви в социалните мрежи, за да се представите пред своите клиенти.

Направете комуникацията с потребителите по-лична

 

Ако уеб сайтът установява, че даден бизнес съществува, то страницата в социалните медии установява, че той е активен. Потребителите искат да комуникират активно с вас. Създайте им тази възможност чрез профилите си в социалните мрежи. Чрез ежедневна поддръжка на вашите профили в социалните мрежи, ние ще подобрим познаваемостта на марката ви, за да бъдете по-близо до своите потребители и да разбирате техните изисквания към вашите продукти и услуги.

Не дали, а как да използвате социалните мрежи

Ще ви помогнем да се свържете с аудиторията си, като създадем интерактивна и интересна комуникация, която да ангажира и информира. Ще изпращаме съобщения до всички ваши потребители чрез социалните мрежи - Facebook, Instagram, Google +, Youtube, LinkedIn. С опитът, който притежаваме, ще планираме и провеждаме успешни рекламни кампании, за да представим вашите продукти и услуги пред многобройната публика на социалните мрежи.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл