Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Дигитални услуги

Дигитални кампании

Дигиталните кампании разказват историята на продуктите ви чрез интерактивно и персонализирано рекламно съдържание. Интегрирането на офлайн кампаниите с тези в дигитална среда води до постигане на максимален обхват и въздействие върху таргетираните от вас потребители.

Достигайте до тясно сегментирана таргет група

Дигиталните рекламни кампании разкриват нови неподозирани и ефективни възможности за реклама и продажби. Сред основните предимства на дигиталните кампании са: тясното таргетиране и насочване на рекламното съдържание, високата рентабилност, изключително точното отчитане на резултатите в реално време, прякото взаимодействие с аудиторията и натрупването на безценната база данни, с която да надграждате представянето си. Ние имаме богат опит в реализирането на успешни дигитални кампании, чрез които да достигнете до вашите потребители и да увеличите продажбите си.

Потребителите проучват онлайн преди за вземат решение за покупка

Потребителите имат неограничен достъп до информация за всичко, което е достъпно чрез онлайн канали. Дигиталните кампании правят вашия бизнес достъпен за вашите клиенти, които могат да се свързват с вас, да задават въпроси и да се асоциират с продуктите и услугите ви в Интернет. Освен това ремаркетинг кампаниите позволяват да таргетирате тясно само и единствено онези, които вече са посетили сайта ви. С богатия ни опит в областта на рекламата можем да обвържем вашата онлайн и офлайн рекламна кампания, за да създадем консистентност на посланията към вашите потребители.

Конкурентите ви достигат до Вашите клиенти

Ще определим ключовите дигитални канали и целевата аудитория на вашия бранд, за да изградим ефективна и интегрирана дигитална маркетингова кампания. Освен това ще изградим креативна творческа концепция и дизайн за вашата дигитална кампания, за да сме сигурни, че ще постигнете желаните от вас крайни резултати. Чрез ефективно съдържание и ежедневна оптимизация ще преследваме целите на вашия бизнес в дигитална среда.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл