bg en de

Бранд ръководство

Бранд ръководството е логичната финална стъпка при завършването на бранд идентичност. Това е инвестиция, която във времето се изплаща, гарантирайки ви ясни и логични правила за развитието на вашия бранд, независимо от обстоятелствата и ангажираните страни.

ЕСТЕСТВЕНА ЕВОЛЮЦИЯ НА БРАНДА В СИСТЕМА

Едно лого само себе си е добро начало при налагането на даден бранд. За да разкрие пълния си потенциал обаче, то трябва да е придружено от ясни правила и точни примери за неговото приложение. Как се използва в дигитална среда, при печат, какви са основните цветове на бранда и как се комбинират, кои шрифтове трябва да присъстват в комуникационните ви материали? Това са само част от въпросите, на които разработения от нас бранд бук ще даде конкретен отговор.

ЯСНИ ПРАВИЛА, УСТОЙЧИВИ НА ПРОМЕНИ

Бизнесът ви ще се промени, ще се разрасне, а това ще промени и вашият екип, вашите партньори и подизпълнители. Това, което обаче трябва да съхраните в хода на този естествен процес е вашият облика на вашия бранд. За да наложите успешно визуалната идентичност на вашия бранд, трябва установените принципи за неговата употреба да се спазват стриктно. В този смисъл добре структурираното и подробно бранд ръководство ще бъде от огромна ползва на всеки член на екипа ви. А когато настъпи време да възлагате дизайн проекти, ще разполагате със стабилна основа, върху която лесно да надграждате.

ВАШИЯТ БРАНД Е ИЗЦЯЛО ВЪВ ВАШИ РЪЦЕ

Не на последно място целта на създаването на един детайлно бранд ръководство е да ви даде свободата да развивате своята бранд идентичност във времето, без да бъдете зависими от трети страни. Ние в Prodesign. вярваме, че добрите партньорски отношения се изграждат на база честно и открито отношение. Знаем, че нуждите на всеки клиент се променят с времето, затова искаме да ви предложим комплексен инструмент, с който да гарантираме и за вас и за нас, че вашият бранд ще живее и ще се развива, спазвайки възможно най-високите визуални стандарти.