bg en de

Бранд идентичност

Наред с добрия нейминг, създаването на добра бранд идентичност ще създаде стабилната основа, върху която да надграждате своята компания. Prodesign. ще ви помогне да намерите визуалния подпис на вашия бранд, придавайки му характер и уникално излъчване. Крайната цел е вашите клиенти лесно да разпознават бранда ви и да го асоциират с ценностите и посланията, които искате да предадете.

НЕПРЕХОДНА ОСНОВА И МОДЕРНО ИЗЛЪЧВАНЕ

Разработването на бранд идентичност е процес, който обикновено започва с брейнсторминг сесия и клиентския бриф, описващ потребителското преживяване. Оттам нашите бранд стратегисти, дизайнери и арт директори ще започнат генерирането на първоначални идеи за вашето бранд позициониране. На този етап задачата ни включва още да разработим визуални метафори, които предават основните послания на бранда. Следвайки ясна система, първоначалните идеи биват усъвършенствани и доразвити завършени брандове.

КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛОГО, ПО-МАЛКОТО Е ПОВЕЧЕ

Ние в Prodesign. вярваме в силата на ясната концепция и минималистичния дизайн. Ръководени от това правило при избора на форми, шрифтове и цветове за дизайна на вашето лого, ние ще ви помогнем да създадете изчистен и модерен облик на вашия бранд. Често задачата пред нас е да направим редизайн на лого, което вече е наложено на пазара. В този случай целта е да постигнем добра приемственост, запазвайки елементите, които носят характер на бранда и рафинирайки или премахвайки всичко излишно.

СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ ВЪВ ВСЯКА СРЕДА

Добрият лого дизайн се характеризира с това, че е универсален. Логото ви трябва да стои еднакво добре както на сайта ви, така и на визитната ви картичка или брандирани автомобил, на обемна светеща реклама или билборд. За да се постигне добра консистентност, Prodesign. ще разработи вашата корпоративна идентичност в цялостна визуална система. Това ще ви позволи лесно да адаптирате вашето ново лого според нуждите си, гарантирайки ви разпознаваемост сред всичките ви клиенти, партньори и служители.