Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Брандинг

Ръководство за управление на корпоративен дизайн

С Ръководство за управление на корпоративен дизайн и правилното му прилагане си гарантирате, че във всички комуникационни канали вашият бизнес ще изглежда консистентен.

Вие определяте глобалните правила за визията на бранда

Когато компанията ви расте, особено при преминаване на международни пазари, възникват казуси за консистентната визия на бранда ви. С наличието на Ръководство за управление на корпоративен дизайн този проблем се решава бързо и лесно. В бранд ръководството намират своето място правилата за използване на цветовете, типографията, начините за използване на логото и символите на марката и много други бранд комуникационни елементи. Важно е клиентите да ви познаят, независимо от коя точка на света достигате до тях.

Стратегическият документ за развитие на бранда ви

Бранд гайдлайнът се приема като един от най-важните стратегически документи за развитие на бизнеса ви по отношение на визията ви. Независимо, че се създава веднъж, той остава отворен за надграждане, заедно с развитието на вашия бизнес. Комуникацията на марката расте и новите територии, които завземате, изискват консистентни стандарти за използване на вашия бранд. С опитa, който имаме, ние ще изградим работещ бранд гайдлайн, илюстриращ начина, по който всички да разбират и използват вашия бранд.

11 години опит ще работят за вас

Ръководството за управление включва всички елементи на вашия бранд. Ако в момента изграждате бизнеса си, то това е идеалният момент да определете бранд насоките. Ако марката ви е установена, но нямате указания за нейното използване, то е дошло време да си създадете такива. Никога не е твърде късно да се разработят правила за управление на корпоративния дизайн. Нашите 11 години опит в цялостното бранд и рекламно обслужване ни дават самочувствието, че можем да изградим за вас добри и лесни за работа бранд ръководства.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл