Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Брандинг

Корпоративна идентичност

Поддържането на консистентна корпоративна идентичност е от основно значение, ако желаете да позиционирате добре бизнеса си и да изградите доверие в своите клиенти.

Корпоративната идентичност е посланик на бранда

Създаването на корпоративна идентичност позволява на вашия бизнес да комуникира правилно с потребителите на стоки и услуги, да бъде разпознаваем и отличаван. Генерирайте положителна емоция, която вашите клиенти да изпитват при контакт с компанията ви. Ние знаем как да начертаем посоката, в която искате да се развивате, като преплетем стратегия и дизайн във вашия бизнес чрез нова корпоративна идентичност.

Идентичността е историята, разказана без думи

Добре функциониращата корпоративна идентичност предава идеалите, мотивите и целите на вашата компания - усещане за това, какъв е вашият бизнес и какви са предимствата му. Инвестирайте смело в своята идентичност, за да бъдете сигурни, че изпращате правилните послания към своите публики. Знаейки, че един от най-явните знаци за успех е консистентността, постигната чрез корпоративната идентичност, ние можем да разкажем вашата история така, че да превърнем вашия бранд в лидер на пазара.

Заедно създаваме пътя към успеха ви

Ние сме тук, за да създадем единна, уникална и консистента корпоративна идентичност за вашата компания и нейните подразделения. Заедно с вас ще позиционираме вашия бизнес в съзнанието на потребителите и ще разкажем историята на продуктите и услугите ви.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл