Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Брандинг

Карта на потребителско преживяване

Да знаете пътя, по който клиентите стигат до вас е безценно. Познаването на всички комуникационни точки, в които клиентът ви среща, е предпоставка за изграждане на неговото преживяване с вашия бранд по най-добрия начин. Така ще създадете лоялни клиенти и добавена стойност за потребителите на марката ви.

Станете информирани за всяко действие на вашите клиенти

 

Обещанията, които брандът ви дава пред своите потенциални потребители, се верифицират на много нива. Как вашите клиенти преживяват вашата марка днес? Откъде научават за нови продукти? Кои канали или устройства използват, за да се свържат с вас? Кога решават да направят покупка? Ние можем да отговорим на тези и много други въпроси, с цел да проследим линията, по която се осъществява маркетингът, качеството на обслужване и разбира се потребителското преживяване.

Анализирайте стъпките на вашите потребители

„Картографирането” на пътуванията на клиентите ви помага да ги разбирате подобре. Всъщност разбирането на поведението на клиентите улеснява тяхната ангажираност, защото ви дава надеждна информация за начина, по който вашия бранд се възприема. Ние знаем как да анализираме стъпките, през които потребителите преминават при общуването с бранда ви, за да изградим за тях запомнящо се преживяване и комуникация, от която се нуждаете.

Предвидете поведението на потенциалните ви клиенти

Ние знаем как да изградим и верифицираме Карта на потребителско преживяване за вашия бранд. Когато разполагате с такъв инструмент ще можете да влияете върху всяка фаза за взимане на решение за покупка от потребителите. Ние извеждаме най-важните комуникационните точки за среща с бранда Ви и подготвяме потребителите да „изживеят“ положително срещите с вашите продукти и услугите, за да се върнат отново при вас.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл