Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Брандинг

Именуване на бранда

Ние вярваме, че името на вашия бизнес или продукт е толкова важно, колкото и логото, с което ще го „облечете“ в последствие. Правилното подбраното име отразява есенцията и характера на бизнеса ви. То следва позиционирането и стратегията на бранда.

Различните култури по света изискват диференцирани имена

Хората в различните държави имат различен темперамент и ценности, различен начин на изразяване. При именуването на марката, културата и емоционалната наситеност ни служат като ориентир, за да спечелите важните за вас пазарни сегменти. Ние следваме идеята: „Тествай, преди да копи-пействаш”.

Мислете мащабно

Ще дойде времето, в което ще разширите бизнеса си. Името трябва да позволява бързото и безпроблемно разрастване. Много от вашите потенциални клиенти няма да знаят нищо за вашата компания, продукт или услуга и едно добро име може да направи запомнящо се първо впечатление и да създаде нови възможности за вас. Като специалисти в областта на цялостното рекламно обслужване и брандинга, при именуването на вашия бизнес, ние взимаме под внимание всички аспекти на вашето име – правилно първо впечатление, информативност и бъдеща рекламна и дигитална реализация.

Изграждаме запомнящи се имена

Ние вярваме, че вашето име е важна част от вашия бранд и както може да го укрепи и затвърди, така може да се отклони от него. Когато разработваме име за вашия бизнес, продукт или услуга, ние следваме изпитан процес, чрез който да разработим такова име, което да отразява стойността на вашия бранд и да следва неговата стратегия. Ще работим заедно с вас и във всички процедури по запазването и валидирането му.

Проекти

Зареждане... Моля, изчакайте.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл