Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Viessmann

Предизвикателството

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни, индустриални и охладителни системи. С 23 производствени дружества в 12 страни, търговска дейност в 74 държави, както и 120 търговски представителства по целия свят.

Viessmann има ясно дефинирана корпоративна идентичност и визия за своята комуникация. Като международна компания поставя високи изисквания по отношение на своето рекламно представяне и качественото изпълнение на рекламните продукти. Предизвикателството, което си поставяме всеки път, е да бъдем близки и припознаваеми за българското население, като в същото време спазваме немските стандарти и запазваме консистентността на бранда, показвайки немско качество във всяко изделие.

Какво направихме?

Партньорството ни с Viessmann България е дългогодишно. Заедно сме реализирали проекти за уеб дизайн, криейтив, медия планиране и медия закупуване за дигитални и крос маркетинг кампании, поддръжка на facebook страницата Viessmann България, печатна и външна реклама, както и изграждане на шоуруми.

Постигнатите резултати са красноречиви и показват всеки път преизпълнение на поставените цели. Наблюдава се увеличаване на познаваемостта на бранда на територията на страната ни. Увеличаване на продажбите. Непрекъснати интеракции и ангажираност с бранда.

 

Допълнителни проекти: рекламни кампании 2017 + Facebook профил.

 

Клиент ⟶ Viessmann
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Илианов Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.Viessmann brochure

2.Viessmann brochure open

3.Viessmann web banners

4.Viessmann newspaper

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл