Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Spetema

Предизвикателството

„SPETEMA caffè” е създадена през 1997 година като премиум марка на „Балкам” АД, лидер на пазара на насипно кафе в България.

Екипът на Spetema имаше нужда от партньор, който да създаде и осъществи Национална кампания - игра с касови бележки: От Spetema до Cuba 2016. Предизвикателството беше свързано с изграждането на три изцяло различни концепции като усещане и стил, така че да може да се избере най-подходящата за бранда. Допълнително времето за изпълнението на проекта след одобрение на посока беше 10 работни дни за изработка на творчески концепции с включен дизайн и програмиране на уеб платформа, в която се реализира кампанията, както уеб кампания, радио спот и телевизионен клип.

Какво направихме?

Екипът ни успя да създаде креативна идея, която да отразява премиум усещането на Spetema и в същото време да отразим същността на Cuba.

Изработихме пълния набор от необходими рекламни материали: постери, уоблери, етикети на опаковките, брандинг на палети, дизайн и програмиране на динамични и статични банери, сценарий и запис на радио спот, сценарий и анимиране на телевизионна реклама, дизайн и програмира на уеб базирана платформа.

Крос медия планирането и медия закупуването беше изпълнено в перформънс мрежи и набор от радио канали. Допълнително клиентът разшири популяризирането на кампанията с телевизия и външна реклама.

Резултатите бяха отлични. Постигнахме всички поставени цели и ги преизпълнихме. Спечелихме страхотен партньор и продължаваме работа по общи проекти.

Допълнителни проекти: криейтив за зимна рекламна кампания 2017

Клиент ⟶ Spetema
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Илианов Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

screen 96

screen 97

screen 98

screen 99

screen 100

screen 101

screen 102

screen 103

screen 104

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл