Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

ScanClean

Предизвикателството

ScanClean e един от водещите дистрибутори на професионалните продукти за почистване и хигиена в България, член на глобалния доставчик INPACS.
С разрастването на портфолиото и с цел улеснението на търговските представители, ScanClean търсеше партньор, който заедно с тях да успее да представи продуктите и марките по уникален начин с техните характеристики и предимства. Предизвикателствата бяха много: как ще успеем да организираме и класифицираме огромния обем информация? Как ще представим по разбираем и отличим начин уникалността на продуктите? Как ще успеем да фокусираме вниманието на клиентите, така че да се запознаят в детайли с предлаганите от ScanClean продукти?

Какво направихме?

Екипът на ScanClean събра и класифицира информацията за продуктите си. Нашият екип предложи удобна архитектура на информацията и лесен за използване дизайн на изделието, които предоставят възможността за отлично представяне на информацията за продуктите.

Заедно с общи усилия успяхме да създадем Каталог №1 за професионални продукти за почистване и хигиена за 2016 година, с най-голямото продуктово портфолио в областта на професионалните продукти за почистване и хигиена в България.

Създадохме уникален дух на каталога с дизайна и интегрирането на героя Сканчо, който подпомага читателя като дава допълнителна и интересна информация за част от топ продуктите.

Клиент ⟶ ScanClean
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Илианов Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.Scanclean catalogue

2.Scanclean catalogue open1

3.Scanclean catalogue open2

4.Scanclean catalogue open3

5.Scanclean catalogue open4

6.Scanclean catalogue open5

7.Scanclean catalogue open6

8.Scanclean catalogue open7

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл