bg en de
Клиент:
Pizza Mia & Trattoria
Арт директор:
Мариан Найденов, Иван Иванов
Дизайнер:
Мария Кръстева
Акаунт мениджър:
Виктория Тодорова

Предизвикателството

Пицария REMY e малко квартално заведение с големи възможности. Зад гърба на собственика има редица бизнеси, като голяма част от тях са в ресторантьорството. Управителят се свърза с нас за да изградим нова визия за ресторанта, която да отговаря на професионалното обслужване и предлаганото меню.

Какво направихме?

Стартирахме работата по проекта, като разработихме логото на Pizza Mia & Trattoria. Вдъхновени от италианските кухни, дизайнерите ни разработиха три дизайн концепции за логото. За всяка концепция се представиха и серия от визуализации на рекламни материали за ресторантьорството. След като избраха своето ново лого от Pizza Mia & Trattoria ни възложиха дизайн и печат на принт материали за заведението. Организирахме продуктова фотосесия на предлаганите ястия, които снимки включихме в менюто на заведението. Разработихме няколко менюта и брошури за заведението, както и допълнителни рекламни материали за интериора му.

Вдъхновени от италианската храна, дизайнерите ни разработиха завладяващ лого дизайн и запомняща се дизайн система.
По време на реализирането на проекта разработихме няколко типа менюта и брошури за заведението. В допълнение изработихме и допълнителни рекламни материали за интериора му.
Организирахме продуктова фотосесия на предлаганите ястия, които снимки включихме в менюто на заведението. Разработихме няколко менюта и брошури за заведението, както и допълнителни рекламни материали за интериора му.