Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Konstruktive

Предизвикателството

КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ е компания, която изпълнява широк набор от услуги в областта на строителните инвестиции – посредничество при недвижимите имоти, инвестиционно проектиране и управление на проектна документация до въвеждане на строежите в експлоатация, включително и тяхната продажба.
Арх. В. Николова, собственик и управител на Конструктив България, търсеше партньор, който да й помогне при създаването и позиционирането на бизнес модел, който е напълно иновативен за България в този сектор. От архитектурно студио Арт Пойнт (старото име на KONSTRUKTIVE) трябваше да се претвори в компания, която изпълнява пълния набор от услуги в строителните инвестиции. Как може да се осъществи, без да загуби спечеленото доверие на клиентите си и да привлече нови?

Какво постигнахме

В тясно сътрудничество с клиента, екипът ни създаде ново име и позициониране на бранда, платформа за марката, лого марк, бранд архитектура от основен бранд и три под бранда: Инвестиции, Архитектура и Недвижими имоти.
Вдъхновението на името KONSTRUKTIVE идва с немски корен, думата има силно звучене и ясно значение. Името е словесна референция от една страна към “constructive” – отразяващо решенията, предлагани от компанията, и нейната креативна същност, а от друга – към “collective” – представяйки уникалността на бизнес модела.
Изградихме цялата бранд идентичност на новата компания – Конструктив България, и създадохме техният уебсайт – konstruktive.bg.
Популяризирането продължи с изграждането на 5 годишна бранд стратегия, която последователно се изпълнява и постига отлични резултати.

Клиент ⟶ Konstruktive Bulgaria
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Тодор Личев
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.Konstruktive identity

2.Konstruktive stationary

3.Konstruktive notebook

4.Konstruktive mockup

5.Konstruktive wallpapers

6.Konstruktive billboard

8.Konstruktive website

8.Konstruktive website projects products

9.Konstruktive website contacts

10.Konstruktive website text us

11.Konstruktive mockup1

13.Konstruktive mockup2

14.Konstruktive mockup3

14.Konstruktive devices

15.Konstruktive stand showcase1

16.Konstruktive stand showcase2

17.Konstruktive stand showcase3

Разгледайте сайта
Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл