Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Финансова група СИС

Предизвикателството

Вече 20 години Финансова група СИС предлага набор от услуги в различни сфери на финансите, като портфолиото ѝ от компании включва 6 фирми, осигуряващи различни финансови решения с високо качество на обслужване, коректност и отговорност.

Представянето на компанията в уеб пространството беше остаряло и Финансова група СИС ни възложиха задачата да разработим модерен корпоративен уебсайт.

Какво направихме?

Следвайки актуалните тенденции в уеб дизайна, създадохме single-page уебсайт с добро потребителско преживяване, който ефективно да представя дейността на компанията.

Проектът включваше и разработката на въпросник, чрез който клиентите да открият подходящите за тях финансови продукти, предлагани от бранда. Планирахме потребителския път и създадохме лесен и удобен за попълване въпросник, насочен както към физически, така и към юридически лица.

Основата на сайта е платформа за управление на съдържание, изцяло разработена спрямо нуждите на клиента, като администрирането се осъществява бързо и интуитивно.

Доброто ни партньорство със Финансова група СИС по този проект продължи с още уеб и рекламни дейности, насочени към фирмите, част от групата.

 

Клиент ⟶ Финансова група СИС
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Тодор Личев
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.Sis website intro

2.Sis website about us

3.Sis website current

4.Sis website contacts

5.Sis website calculator

Разгледайте сайта
Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл