Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

DB Schenker

Предизвикателството

DB Schenker работи в подкрепа на световната търговия с осигуряването на сухопътен транспорт, глобални превози по въздух и море, логистика и управление на доставки в цял свят. През 2015г. DB Schenker разполага с над 66 000 служители в 2000 локации по целия свят и годишни приходи 15.451 млрд. евро.
Екипът ни беше поканен да създаде дизайн на настолен календар, в който да се публикуват красиви снимки заснети от служители на DB Schenker България. Нашата задача бе да изградим красив и стилен дизайн за настолния календар, който да носи стила на международната компания, както и да представим по-добре фотографиите заснети с непрофесионална техника.

Какво направихме?

Уповавайки се на корпоративните стандарти за дизайн на DB Schenker, създадохме дизайн позволяващ добра четимост на календариума, а във всеки месец поставихме снимка с тематика подходяща за съотвения месец. Също така белязахме името на фотографа и локацията на заснемане. Крайния резултат бе настолен календар, с който екипа на DB Schenker остана доволен.

 

 

Клиент ⟶ DB Schenker
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Илианов Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.DB Schencker calendar1

2.DB Schencker calendar2

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл