Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

BACB Предизвикателството

Предизвикателството

Българо-Американска Кредитна Банка съвместно с Център „Ринкър“ стартираха инициатива наречена „БАКБ Предизвикателство“, която предоставя възможност на предприемачи в начален етап да преминат през структурирани обучения, както и персонални занимания с водещи професионалисти и предприемачи. Целта на програмата е да подкрепи инициативността и предприемчивостта сред хората, фокусирани върху концепцията за зелени бизнес идеи.
Нашата задача бе да изградим цялостна дизайн концепция и осигуряване на изградената комуникационна стратегия на „БАКБ Предизвикателството“.

Какво направихме? 

Творческия ни екип подготви визия, в която зелените предприемачи лесно могат да визуализират своята идея и да видят как тя става реалност. Използвахме балона, като комуникационен елемент, в комбинация с цветовата гама на БАКБ и новосъздаденото от нас лого. Подготвихме цял сет от рекламни материали и снабдихме всички събития на иницативата с брандирани елементи. Крайният резултат от кампанията бе повече от добър – голям интерес сред множество участници и доволен клиент за нас!

Клиент ⟶ BACB
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Тодор Личев
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

5af41185befaa

13

14

15

4

16

17

18

19

20

21

22

23

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл