bg en de
Клиент:
Българо-американска кредитна банка
Арт директор:
Мариан Найденов
Дизайнер:
Иван Иванов
Акаунт мениджър:
Антоанета Ангелова

Предизвикателството

Българо-американска кредитна банка е модерна, високотехнологична институция, която отговаря адекватно на все по-високите изисквания на съвременните потребители. Предвид динамиката на развитие и разширяването на клоновата мрежа в страната, БАКБ ни възложиха разработка на Стандарт за интериорна идентичност за офисите (guidelines).

Какво направихме?

Подготвихме фотосесия на всички мебели и материали, приложени в един от последните и много модерни офиси на БАКБ. В ръководството за интериорен дизайн заложихме неизменните принципи, съобразени с Ръководството на бранда им, като описахме правила, препоръки и насоки за моделиране на новите офис пространства, съобразени с конкретните обекти.

Ръководството включва в себе си описание на подови настилки, цветове на стени и начини за брандиране, материали за тавани, начини на обособяване на зони, брандиране на витрини, мебели, поставяне на рекламни съоръжения, озеленяване, ароматизиране, озвучаване и други необходими елементи, които трябва да предадат усещане за принадлежност на екипа на банката и да оставят запомнящо се преживяване на клиентите им.