bg en de
Клиент:
Apolo
Арт директор:
Мариан Найденов
Дизайнер:
Момчил Христов
Акаунт мениджър:
Марина Матеева

Предизвикателството

АПОЛО е компания, занимаваща се с производство на висококачествени дрехи и униформи. Популярна е както в България, така и в редица европейски държави: Германия, Франция, Дания, Австрия и др. Винаги стремящи се да бъдат сред най-иновативните и първокласни производители, АПОЛО ни потърсиха, за да обновим тяхната корпоративна идентичност, а заедно с това да организираме и бранд архитектурата на компанията.

Какво направихме?

Разработихме корпоративна идентичност на бранда, изцяло отговаряща на високите стандарти, поддържани от APOLO. Бранд архитектурата на марката бе ясно структурирана.

В логото запазихме ключовия символ от идентичността на APOLО – орелa, но го опростихме и стилизирахме. Допълнихме визията със серифна типография.
Новата визия на бранда носи усещането за стил и елегантност.
Пренесохме идентичността в серия от материали.
Независимо от средата, в която е презентирана марката APOLO, материалите носят усещането за premium бранд.
Бранд визия, която напълно отразява качеството на всеки един от продуктите,  част от портфолито на компанията.
Клиентът ни се довери и за създаването на луксозен календар.
За целта организирахме заснемането на продуктова фотосесия, чиито основен фокус беше изключително красивата екслузивна колекция на APOLO.
Създадохме уеб сайт,  който презентира прекрасните дрехи, униформи и облекла на APOLO. Проектирахме дизайна, така че големите продуктови изображения съчетани с изискана типография да придават усещането за стил, изисканост и иновация.