Намерете ни

Офис 4

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен: +359 886 161 063

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване
6startlinebrand4

Как да създадем нов бранд в 6 лесни стъпки?

Произвеждате уникален продукт или пък предлагате едни от най-висококачествените услуги във вашия бранш и се чудите коя е следващата стъпка, за да развиете бизнеса си?
Без съмнение, Вашето творение се нуждае от изграждане на Бранд. Вече дори децата имат любими марки – маратонки, игри шоколади, избрани анимационни герои и не на последно място - запознати са с най-актуалните трендове при играчките.
Преди да започнете работа по долуизброените стъпки е от критично значение да научите колкото се може повече за вашите потенциални клиенти и конкуренти на пазара.


Какви стъпки е необходимо да извървите, за да разработите своя бранд?

1. Създайте кратко и запомнящо се име на продукта/услугата си.
2. Направете свое лого
3. Сдобийте се с най-често използваните брандирани корпоративни материали (визитка, корпоративна бланка, пощенски плик и т.н.)
4. В случай, че сте разработили продукт(и), време е да направите дизайн на опаковките.
5. Помислете кой е най-удачния начин за презентиране на вашия продукт или услуга – онлайн чрез уеб сайт или мобилно приложение, чрез PowerPoint презентация или пък с хартиен каталог/брошура.
6. Идва ред да промотирате творението си пред аудоторията ви. За целта е нужно да разработите своя рекламна стратегия в зависимост от бюджета, с който разполагате. В следващата ни статия подробно ще разгледаме различните подходи в процеса за създаване на Бранд име.

Ако тази статия ви е харесала, споделете я с приятели!

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл