Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване
pd blog print min2

Защо Принт Материалите са важни за Вашия бизнес? Print is NOT dead.

Не сте сигурни дали принт рекламата е подходяща за Вашия бизнес или си мислите, че е достатъчно, ако инвестирате само в дигитална реклама? Дали принт рекламата е безсмислена в нашия дигитален свят? Отговорът със сигурност е НЕ и сега предстои да бъдете убедени в това.
Много хора смятат принт материалите за старомодни, но всъщност те са класика в рекламния бранш и всеки сериозен бизнес се нуждае от тях. Според много проучвания дори хората от милениум поколението обръщат повече внимание на принт рекламата. Компаниите, които разполагат с качествени принт материали, са считани за по-сериозни и печелят по-лесно доверието на потребителите и партньорите си.

Принт Маркетинг

Принт Маркетингът обхваща много широк спектър от рекламни материали и услуги като при започването на всяка маркетинг кампания, трябва да вземете предвид целите, които искате да постигнете чрез Вашите рекламни материали и целевата група, към която са насочени те. 


Рекламни трикове

Съществуват много рекламни трикове, които могат да направят така че Вашите рекламни материали да останат за дълго в съзнанието на Вашите клиенти. Модерните технологии позволяват смели решения дори по отношение на традиционната визитна картичка. Можете да направите визитни картички във формата на продукта, който предлагате, или да направите дизайн, който ще впечатли Вашите клиенти и ще представи Вашите продукти/услуги по най-добрия начин. Не забравяйте, че всеки детайл е от значение.
С помощта на принт материалите можете да обвържете всички свои канали за комуникация. Предизвикайте Вашите клиенти да влязат директно във Вашия профил в социалните мрежи или да посетят Вашия уебсайт като изберете подходящото рекламно послание и да го презентирате по правилния начин.
Ако искате да предизвиквате позитивна асоциация у своите клиенти щом чуят името на бранда Ви, дайте им нещо, което ще им бъде полезно. Флаерът може да бъде прочетен и веднага изхвърлен, но кой би направил това с химикал с Вашето лого. Отговорът е никой.

Лично отношение

Обществото ни все по-трудно се впечатлява от технологии за това принт рекламата в нашите дигитални времена остава класическа и високо ценена рекламна форма. Чрез нея показвате по-лично отношение към Вашите клиенти. Много компании рекламират в дигитална среда, но само тези, които имат сериозни и дългосрочни цели, правят това и чрез принт рекламата.

Разгледайте нашите услуги, за да се уверите в нашия професионализъм и да разберете как може да бъдем полезни за Вашия бизнес!

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл