SEO оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ОТ А ДО Я

Предлагаме услугата както за нови, така и за вече съществуващи уеб сайтове. Нашият екип от професионалисти ще изготви детайлен анализ на проекта, включващ:

 

АНАЛИЗИ И ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА КЛЮЧОВИ ФРАЗИ

В хода на този процес взимаме предвид естеството на Вашия бизнес, продукт/услуга, целева аудитория, конкуренти и цялостна комуникационна стратегия. В зависимост от целите на заданието, стратегията може да бъде насочена към атакуване на по-популярна фраза, или тъкмо обратното – налагане на нова такава.

 

ГЕНЕРИРАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЯ

В случаите, когато поставените цели изискват промяна/допълване на съдържанието на сайта, можем да предложим цялостна услуга, която включва писане на текстове спрямо избраната SEO стратегия и тяхното техническо имплементиране.

 

АНАЛИЗ, МОНИТОРИНГ И ПОДДРЪЖКА

След извършването на SEO оптимизация на съдържанието, в това число оптимизация на вътрешни и външни линкове, линк билдинг и др., ще Ви представим детайлен анализ на свършената работа и постигнатите резултати. При желание от Ваша страна, можем да предложим и по-дългосрочна поддръжка и оптимизация на Вашия уебсайт, гарантирайки челни позиции в резултатите и за в бъдеще.

 

Изпратете Вашето запитване за SEO оптимизация сега.