Уеб дизайн

ЗАПОМНЯЩА СЕ ОНЛАЙН ИДЕНТИЧНОСТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Това, което рекламна агенция ProDesign ще Ви предложи, е завършен продукт, отговарящ на всички съвременни стандарти в уеб дизайна. Независимо дали Ви става дума за нишов сайт, който залага повече на визия или за обемен проект, в който съдържанието ще е водещо. Ние ще Ви предложим функционално и елегантно решение, съобразено с Вашите нужди.

 

ЕФЕКТНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Специализираното ни звено по UI/UX дизайн ще се погрижи да придадем на Вашия сайт уникален облик, който в същото време е интуитивен за крайния потребител. Този процес включва множество елементи: от подредбата на менютата, визиите, текстът и самите анимации в различните секции. Крайният резултат винаги е завършен уеб дизайн, който превръща съдържанието на сайта в запомнящо се изживяване за потребителя.

 

ПРЕДИМСТВАТА НА RESPONSIVE УЕБ ДИЗАЙН

С нарастващия брой мобилни устройства в ежедневието на обикновения потребител, „поумняването“ на телевизорите и т.н. вероятността сайтът Ви да не функционира и изглежда както трябва на различните устройства е много голяма. Ето защо рекламна агенция ProDesign ще изготви Вашия сайт в унисон с уеб стандартите на 21-ви век – responsive уебсайт, който се адаптира спрямо браузъра и резолюцията на екрана на потребителя, преподреждайки динамично съдържанието, за да може то да бъде винаги видимо, функционално и добре изглеждащо.

 

ИЗГРАЖДАМЕ И НАДГРАЖДАМЕ

Имаме богат опит както в стратегическата разработка на нови сайтове, така и в обновяване на вече съществуващи такива. Подходът ни и в двата случая се опира на изпитан работен процес:

 

  • изчистване на поставените целите
  • анализираме на продукта/услугата
  • анализ на потребителския профил
  • анализ на конкурентите
  • разработка на екшън план за проекта

 

Следващата стъпка е разработването на първи предложения за структура на съдържанието, по която да се разработят първите layouts.

  

Изпратете Вашето запитване сега.