Изложбени щандове

Освен всичко друго, рекламна агенция ProDesign може да Ви предложи и разработката на голямо разнообразие изложбени щандове и всички прилежащи материали: банери, прожекционни екрани, дисплеи, стойки и дори системи с вградени интерактивни технологии.

Разработвайки един изложбен щанд, ние предлагаме цялостна услуга, включваща всички фази от реализацията на проекта. Така можем да гарантираме, че целият процес ще протече гладко от самото начало и ще завърши с Вашето успешно представяне:

 

ПЛАНИРАНЕ

Една от най-важните предпоставки за успеха на едно изложение е доброто планиране. Нашият опит с редица събития може да Ви бъде полезен още на този етап: при избора и договорката на най-подходящата изложбена площ, консултации относно спецификите на самия проект и планирането на логистиката.

 

ДИЗАЙН

Изготвянето на ефектен изложбен щанд изисква добро познаване на спецификата на продукта/услугата и същевременно богат опит с конструкцията на устойчиви, безопасни и впечатляващи с дизайна си съоръжения. След като сме направили първоначалното планиране, се заемаме с първите скици, изчистване на детайли, моделиране на 3D обект като разбира се, паралелно ще Ви представим и детайлен бюджет за целия проект.

 

ПРОИЗВОДСТВО

Още едно от предимствата ни е, че не е нужно да се притеснявате за самата реализация на щанда, защото разполагаме със собствена производствена база. Можете да сте сигурни, че това, което сме Ви представили като идеен проект, ще изглежда точно така и когато се сглоби на място.

 

МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

Разполагаме с ресурса да Ви предложим наистина пълно обслужване,независимо дали изложението, на което ще участвате, се намира в България или в чужбина. Нашият екип ще тества всичко до най-малкия детайл предварително, така че в деня на събитието Вие да сте спокойни, че всичко ще мине по план. Разбира се, на финала ще имаме грижа да демонтираме и транспортираме обратно всички изложбени съоръжения.

 

Изпратете Вашето запитване сега.